Nazımiye Ortaokulu

Belgegeçer : 04284112008
WEB https://nazimiyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. HASRET GÜLTEKİN CAD. NAZIMIYE ORTAOKULU BLOK NO 12 İÇ KAPI NO 0 NAZIMİYE / TUNCELİ
VİZYON : Gelecekte iyi yerlere gelerek okulumuzun adını hatırlatacak öğrenciler yetiştirmek, okulumuzu hak ettiği yerde görebilmek için hep beraber elele çalışmak, bütün imkanları seferber etmek.
MİSYON : Sürekli değişen, yenilenen dünyamızda, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini yitirmeden, yenilikleri bu değerleriyle en uygun şekilde bütünleştirerek özümseyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek, bunları yaparken öğrencilerin akademik başarılarını arttırmayı da hiç ihmal edilmemesi gereken, bu amaçta hiçbir çalışmanın esirgenmeyeceği temel hedef olarak benimsemek, çalışmalarımızdan etkilenen ve bizi etkileyen paydaşlarımızı çalışmalarımıza dahil etmek.
BAŞARILAR : Okulumuzun eğitim öğretim kültürel ve spor alanlarında çeşitli birçok başarısı bulunmaktadır.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim verilmektedir.
Isınma : kalorifer
Servis : 1. İl merkezinden ilçemize gün içerisinde araçlar hareket etmektedir 2. Taşımalı sistemle çevre köylerden gelen öğrencilerimiz mevcut
Ulaşım : İl merkezine günün belirli saatlerinde minibüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : 1100 nüfuslu Nazımiye Tuncelinin kuzey ilçelerindendir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz ilçe merkezinde yer alıp il merkezine uzaklığı 37 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :